Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Idrottsparkens anläggningar

Varmt välkommen till Idrottsparken, delen av Ivöstrand som ska locka till rörelse och motion! Flera av de olika aktiviteterna är klara och de hittar du listade under fliken Idrottsparken, men vi planerar också för fler aktiviteter. Tanken med Idrottsparken är att många ska kunna utöva många olika sporter och att området ska bli ett naturligt motionscentrum i Bromölla.

Vi hoppas att anläggningarna ska passa många olika intressen och olika åldrar. Folkhälsan är i förgrunden. Alla aktiviteter i Ivöstrands idrottspark och omgivningar ger alla i Bromölla kommun och våra besökare från andra orter en spännande möjlighet att hålla sig i trim.

Fler ska röra sig mer!

 

Anläggningar som inte finns idag, men som planeras att byggas. 

Beachhandboll
Spelplanen är en rektangel, 27 meter lång och 12 meter bred. Den består av ett spelområde och två målområden. Spelplanens underlag ska bestå av ett minst 40 cm tjockt lager av sand. Runt spelplanen ska det finnas en säkerhetszon på 3 meter. Målen ska vara 3 meter breda och 2 meter höga. (Foto: Armin Kübelbeck)

 

 

 

Beachvolleyboll
Spelplanen är uppdelad i två planhalvor, var och en är 8 x 8 meter. Lagen skiljs åt av ett nät. Man spelar på sand och sanddjupet bör vara minst 30 cm. Nätets höjd är 2,43 meter för herrar och 2,24 meter för damer. Ungdomar spelar på 2,0-2,35 meter, beroende på ålder. (Foto: Mike Baird)

 

 

 

 

 

 

Skateboardpark
I anslutning till utegymmet och boulebanorna kommer en skateboardpark att anläggas.

Tennisbanor
Inte långt från boulebanorna kommer det att anläggas två tennisbanor. Beläggningen kommer att vara underhållsfri hardcourt av någon typ.

Färdiga anläggningar

Boule
Kombibana
Konstgräsplan
Modellbåt
Padel
Utegym
Wakeboard