Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Nära till närapå allt

Att bo i våra lägenheter på Ivöstrand är att bo riktigt bra på ett skönare läge – Bromöllas bästa om du frågar oss. Det är inte bara det att du bor i en helt nybyggd lägenhet med hög standard och stor balkong precis intill Ivösjön och Skräbeån, du har nära till närapå allt.
Till morgon- och kvällsdopp, till byn med sina bekvämligheter, till kulturupplevelser och kollektivtrafik som kan ta dig till och från jobb eller äventyr på annan ort, flera gånger i timmen.
Du slipper alla husägarbekymmer och kan ägna din tid åt dem och det som betyder mest.
Om du gillar att vara aktiv – eller för den delen titta på andra som idrottar – har du mycket att välja mellan: padeltennis, fotboll, boule, innebandy, skate, wakeboard, motionsspår genom skogen, längs strandkanten och faktiskt en hel del mer ändå.

Så oavsett vilket livsläge du befinner dig i så bor du närmare det som ger en smidigare och mer värdefull vardag, här hos oss på Ivöstrand.

Se Bromöllahems lediga lägenheter på IvöstrandVåra bostäder på Ivöstrand

– lite mer i detalj

När allt är färdigbyggt i september står totalt 52 fräscha och trivsamma lägenheter klara för inflyttning:
– 25 stycken om två rum och kök
– 22 stycken om tre rum och kök
– 5 stycken om fyra rum och kök

Gemensamt för dem alla är helkaklade badrum, klinkers i entré och köksdel och eklamellgolv i övriga rum. De är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Lägenheterna har balkong eller uteplats med utsikt mot Ivösjön eller Skräbeån och det sprudlande området kring Bromölla Fritidscenter.

Planlösningen och materialvalen är väl genomtänkta, standarden hög, precis som nivån för service och trygghet som vi på BromöllaHem erbjuder våra hyresgäster. Och så är det ju det där med läget … skönare än de flesta.