Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Nu flyttar vi utställningen

På onsdag den 9 april byter vi plats på utställningen. Från att ha haft utställningen på Räddningstjänstens övningsområde flyttar vi nu in den mer centralt till Storgatan 40 A (hörnet av Storgatan/Bruksgatan). I och med flytten hoppas vi att den ska bli mer tillgänglig för dig som vill ha mer information om Ivöstrand. Varmt välkomna!

Kommentarer

S.O. Gerdin
Svara

Varför är utställningen stängd?
Har ja-knapparna tagit slut?

Bromölla kommun
Svara

Hej!

Utställningen har varit tillfälligt stängd, men öppnar idag igen kl 10. Tyvärr har vi inte längre möjlighet att ha öppet i den omfattningen som vi hade från början, men fram till folkomröstningen kommer vi ha öppet måndag, tisdag och torsdag kl 10-12 och 13-15 och onsdagar kl 16.30-19.

Önskar du en ja-knapp, så kan det säkert ordnas en till dig. 🙂

Hälsningar Viktoria Unosson
Kommunikatör Bromölla kommun

Bra svar Viktoria!
Svara

Bra svar Viktoria!

Magnus Gerdin
Svara

Hur är det nu med den ”självklara strandpromenaden”? Det är en av få saker jag ser fram emot i detta projekt, troligen det billigaste ”bygget” på området dessutom. Har även en fråga angående tennisbanor och skatepark, när är dessa planerade att uppföras egentligen. Vidare har jag frågor om säkerheten på området då L-stöd diskuterats, ett ”hundratal” besökare kan säkert uppnås enbart då nämnda attraktioner är uppförda, detta förutom stora idrotter som boule, boccia och padel har nämnts i sammanhanget. När vi summerar handlar det säkert om tusentals, möjligen miljontals dagliga besökare på den gamla industritippen. Hur var det nu, vem ska bekosta en eventuell flytt av gaspåfyllningen? Hur blir det med den ”självklara” strandpromenaden och vad kommer byggnationerna att kosta, framförallt den stora bollhallen så att våra fotbollsungdomar slipper frysa om öronen för all framtid? (I det fall de överlever en temperatur på 8 grader Celsius under vinterhalvåret) ? Jodå, det finns en del att läsa i kommunens arkiv, speciellt kul är det att läsa den upprättade riskkalkylen som man tvingades göra efter ett initiativ från SD´s sida som man uppenbarligen nöjde sig med, trots att det fanns mer att önska av den i sig.Tack o lov slipper jag medverka till detta i dagsläget, jag kan enbart le åt galenskaperna i frågan, men för det kan jag lida över det mina medmänniskor kan se fram emot att betala för i lång tid framöver……… Bromöllas största satsning någonsin – på en soptipp. Bara att gratulera?
Mvh Magnus Gerdin

Bromölla kommun
Svara

Hej Magnus!
Det var många frågor och jag har tyvärr inte svaret på alla just nu. Jag undersöker och återkommer i nästa vecka.
Hälsningar Viktoria, kommunikatör

Per moser
Svara

Jaha, och var är svaret till Magnus?
Efterlyste lite uppdateringar ang. Ivöstrand (mer korrekt hade varit IFÖBromöllastrand); Situationsplaner, kartor, bygglov etc etc, men all info verkar vara från 2011.
När allt verkar vara klubbat så skiter ni i oss (kommuninvånarna)?

Bromölla kommun
Svara

Hej Per!

Vi beklagar att vi har missat att svara Magnus Gerdin på hans frågor, men det ska vi självklart göra.

Varje vecka är det ett flertal föreningar som har aktiviteter i Idrottsparken. Det spelas fotboll och boule, det körs wakeboard och modellbåtar när vädret tillåter och snart är padelbanorna invigda. Ivöstrand är naturligtvis det rätta namnet på området.

Vad är det du specifikt saknar? Vi lade upp en ny karta på området senast förra veckan på den här adressen http://www.ivöstrand.se/platsen-ivostrand som visar planeringen av hela området i siffernumreringar: det som är klart, det som är på gång och det som projekteras för i framtiden. Det är den nyaste informationen som finns. Bygglovshandlingar och andra typer av arbetsmaterial publicerar vi inte.

Med vänliga hälsningar
Viktoria, kommunikatör

Lämna en kommentar

namn

epost (visas inte)