Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Padel

Padel är en blandning av tennis och squash och är en stor sport i Sydamerika, Spanien, Italien och Frankrike. Padel har nu kommit även till Bromölla. Sporten spelas på en 10 x 20 meter stor plan med tre meter höga glasväggar, som får användas vid spel. Bollen får alltså studsa i väggarna. Planen delas på mitten av ett nät och man spelar alltid dubbel. På Ivöstrand finns två padelbanor. Läs gärna mer om reglerna på Padeltennis.se

Vill du boka padelbanorna, gör du det på MATCHi. Du bokar och betalar direkt med ditt betalkort på MATCHi. MATCHi finns också att ladda ner som app till iPhone.

 

Du kan köpa bollar hos Bromölla Padel (75 kronor för icke medlem, 50 kronor för medlem för tre bollar).

Bollar finns för närvarande att hämta på Bromölla Energi & Vatten på Storgatan 40 i Bromölla under ordinarie öppettider.

Kontakta gärna Bromölla Padel på info@bromollapadel.se eller via deras webbplats www.bromollapadel.se.

OBS! Planerna kommer så småningom att låsas med kodlås. Planerna är till för padel och får absolut inte användas till fotbollsspel.