Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Padelbanorna och kombibanan är invigda

Lördagen den 9 maj var det Våryra i Bromölla och då invigdes padelbanorna och kombibanan. Vi har fått några bilder av Bromölla Innebandyklubb från invigningen av kombibanan. Fotograf är Jörgen Tenggren. Bilden från invigningen av padelbanan har Jonny Åkesson tagit.

 

 

 

Kommentarer

Magnus
Svara

Ska bli spännande att testa padel. Ser otroligt kul ut. Kommer självklart besöka Ivöstrand den 9:e maj. Ett helt fantastisk rekreationsområde för både gammal och ung håller på att växa fram. TACK!

Mona Persson
Svara

Det är en fröjd att se alla dessa ungdomar aktiva på konstgräsplanen på Ifö strand området. Nu väntar vi bara på byggandet av Arenan och övrigt runt omkring, där både äldre och yngre kommuninnevånare kan vara med som aktiv eller som åskådare.
Så slut nu upp på det som är beslutat i folkomröstningen och gör inte så att detta blir mer försenat och därmed ökar på kostnaderna ytterligare för färdigställandet av Arena m.m
// Mona Persson

Andreas
Svara

Hittade hit till hemsidan och såg till min förvåning att det kommer att bli både padelbanor och utegym på Ivöstrand! Det låter ju helt fantastiskt och kommer arenan också på plats så blir det ju hur bra som helst. I så fall är det nog dags att flytta från Kristianstad till Bromölla nu när det även är så bra tågkommunikation. Kul att det satsas i Bromölla!!

Magnus
Svara

Har nu provat padel för första gången. Det kommer jag spela många gånger till. Det var väldigt skoj. Kanon att det satsas på rekreation och fritid i Bromölla! Suveränt område nära centrum som nu utnyttjas på ett alldeles utmärkt sätt.

Lämna en kommentar

namn

epost (visas inte)