Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Symboliskt första spadtag för Pynten

Den 27 oktober togs ett symboliskt första spadtag för trygghetsboendet Pynten på Vita Sand i Bromölla. Trygghetsboendet Pynten blir den första byggnationen som kommer igång på Vita Sand och ska byggas av Riksbyggen. Inbjudna från Riksbyggen, Skanska, Bromölla kommun och de som ska flytta in i trygghetsboendet fanns på plats på invigningen och invigningstalet hölls av kommunstyrelsens ordförande Jenny Önnevik:

– Jag är glad att få vara med och ta det första spadtaget här på Pynten. Det är ett spadtag både för Ivöstrand och för en fortsatt positiv utveckling och framtid för Bromölla kommun.

Trygghetsboendet kommer bestå av 34 lägenheter, tvåor och treor, för den som är över 70 år. Här bor de boende lugnt, skönt och tryggt nära naturen och nära centrum i ett modernt boende med hög standard. Trygghetsboendet beräknas vara klart för inflyttning i februari 2017.

Vill du veta mer om boendet finns mer information på Ivöstrands webbplats.

Bilden: Första spadtaget togs av från vänster Riksbyggens Anders Ihse, kommunstyrelsens ordförande Jenny Önnevik och verksamhetschefen för Stöd och omsorg Susanna Wahlman Sjöbring.

Lämna en kommentar

namn

epost (visas inte)